Tel: 021.444.87.17

Societatea noastra vinde exclusiv catre persoane juridice!
Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 1000 RON + TVA

Cum cumpar ?

cum cumpar?

Gasiti informatii referitoare la:

TERMENI SI CONDITII DE DERULARE A TRANZACTIEI

Magazinul on-line ghilotine-hartie.ro vinde exclusiv către persoane juridice.

Prin comandarea produselor oferite pe site-ul ghilotine-hartie.ro va declarati de acord cu urmatoarele clauze:

Vanzatorul

Site-ul ghilotine-hartie.ro este proprietatea

 • S.C. DAVO STAR IMPEX S.R.L.
 • Str. Valea Oltului, Nr. 77-79, Sector 6, Bucuresti, Romania
 • CUI: RO 6195017
 • Reg. Com.: J40/17199/1994
 • Cont: RO74BTRLRONCRT0CJ7711801
 • Banca: Banca Transilvania
 • Capital social: 53.500 RON

 

S.C. DAVO STAR S.R.L. declara pe propria raspundere ca intreg continutul de pe site-ul ghilotine-hartie.ro este original. In continutul site-ului s-au folosit resurse (imagini de produs, specificatii, video, text etc.) cu acceptul sursei, fara a se incalca legea copyright-ului. In cazul in care doriti sa raportati un caz de incalcare a drepturilor de autor o puteti face la adresa de e-mail .

Administratorul site-ului este inregistrat la ANSPDCP cu numarul de infochiosk 30063101038 din data de 29.05.2013

Vânzări

ghilotine-hartie.ro vinde exclusiv catre persoane juridice. La preţurile afisate pe site se va adauga TVA in cota prevazuta de lege.

Prin intermediul magazinului on-line ghilotine-hartie.ro se realizeaza vanzari numai pe teritoriul Romaniei.

Modalitati de plata

Plata produselor se poate face in una din urmatoarele modalitati:

 • cu OP in contul RO74BTRLRONCRT0CJ7711801, deschis la Banca Transilvania pe baza facturii proforma emise de catre vanzator
 • ramburs, la primirea coletului prin curier
 • la sediul vanzatorului din Bucuresti, Str. Valea Oltului, Nr. 77-79, Sector 6 cu numerar sau card.
Platile in numerar, inclusiv valoarea rambursului, trebuie sa se incadreze in plafonul prevazut de lege.

Pentru achizitia de echipamente a caror valoare totala depaseste 500 Euro + TVA oferim posibilitatea incheierii unui contract de leasing cu o firma de profil.

Modalitatea de plata se va alege de catre cumparator la plasarea comenzii.

Conditii de livrare

 • In cazul in care se opteaza pentru ramburs, expedierea se face in maximum 24 h dupa confirmarea comenzii;
 • In cazul in care se opteaza pentru plata cu OP, expedierea se face in maximum 24 h de la decontarea sumei in contul vanzatorului;
 • In cazul in care se opteaza pentru plata la sediul furnizorului, comanda se ridica imediat dupa efectuarea platii.

Livrarea se face prin serviciul FAN CURIER. Plata serviciilor de curierat va cadea in sarcina cumparatorului pentru valori mai mici de 1000 RON + TVA . Taxa pentru kilometrii suplimentari cade în sarcina cumparatorului, indiferent de valoarea comenzii.

Aveti posibilitatea de a ridica personal produsele de la showroom-ul nostru (vezi locatia).

La cerere, cumparatorul poate alege propriul curier.

Conditiile de livrare se aleg de catre cumparator la plasarea comenzii.

Conditii de garantie

Termenul de garantie este mentionat pentru fiecare echipament in parte la sectiunea "Specificatii tehnice". Nu se acorda garantie pentru cutite, baghete si opritori, considerate materiale consumabile. Reparatia se efectueaza la sediul furnizorului, prin remedierea sau înlocuirea gratuita a pieselor (subansamblului) defect în maximum 30 de zile de la sesizarea defectiunii.

Serviciile de Garantie si Service-ul post-vanzare sunt asigurate de S.C. DAVO STAR IMPEX SRL cu sediul in Str. Valea Oltului, Nr. 77-79, Sector 6, Bucuresti, Romania, Tel: 021.444.87.17.

In cazul in care doriti sa faceti o reclamatie privind calitatea produselor sau serviciilor oferite de noi o puteti face la adresa de e-mail , persoana de contact Corina Cezarie.

Returnarea produselor

Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile de la primirea acestora, doar daca acestea prezinta defectiuni sau nu corespund specificatiilor de pe site.

Returnarea produselor se va face in ambalajul original.

Protectia datelor cu caracter personal

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice S.C. DAVO STAR IMPEX S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate si servicii de comunicatii electronice.

Sunteţi obligat să furnizaţi datele, acestea fiind necesare la intocmirea facturii. Refuzul dvs. determină imposibilitatea facturarii si vanzarii produsului. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC DAVO STAR IMPEX SRL – TEL 021.444.87.17 MAIL ADRESA Str. Valea Oltului, Nr. 77-79, Sctor 6, Bucuresti. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

* Observaţie:

 • orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
 • orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Coduri promotionale

Discountul se aplica exclusiv la comenzile online pentru produsele aflate in stoc. Termenii si conditiile aditionale sunt mentionate la distribuirea codurilor.

Spatiu publicitar

Despre ghilotine

O ghilotină de hârtie, este diferită de un tăietor-ghilotină normal. Aceasta este proiectată să taie blocuri mari de hârtie într-o singură mişcare, asemănătoare mişcării aparatului de execuţie, singura diferenţă fiind lama.

Puţină istorie a ghilotinelor manuale

Ghilotinele de hârtie, similare cu cele de astăzi, au fost patentate între 1844 si 1852 de către Guillaume Massiqout.

Acestea au existat încă de la sfârşitul anilor 1830, când compania Thirault a construit prima ghilotină cu lamă fixă. În a doua jumătate a secolului 19, numeroase îmbunătăţiri au fost aduse de către Fromm şi Krause din Germania, Furnival în Anglia şi Oswego/Seybold în SUA.

Mai multe

Aboneaza-te la newsletter!
Comenzi telefonice

Ne puteti suna L-V orele 09:00-17:00 la:

021.444.87.17